Din ciclul „Ba noi am fost primii”…

123.jpg

„Howdy, Intalnim o aglomeratie de neimaginat al cavalerilor lexicului subteran. Context in care simt nevoia sa va anunt 123urban.ro E un proiect la care se lucreaza de ceva vreme (de echipa din spatele 123dictionar.ro) dar s-a grabit dezvoltarea dupa ce ati anuntat voi UD.ro, de frica sa nu ramana in aer cu hei-rup-ul prestat in prealabil.

In 123urban am fost rugat sa ma implic si am pus si eu umarul la anumite detalii, dar am tinut sa va anunt si pe voi, e cel putin fair-play. N-as fi vrut sa dati din greseala de site.

Astea fiind spuse, publicul n-are decat de beneficiat. Mai mult, daca sunteti de acord voi, am putea sa punem cate un link reciproc, sa vada lumea, ca desi suntem concurenti, ne respectam. Poate in timp putem sa prezentam contextual, pe anumiti termeni si rezultatele de la celalalt dictionar.”

Am redat integral e-mailul de la Alexandru Popescu, care – dupa cate am inteles – se ocupa de un frate al dictionarului nostru urban. Nu putem decat sa le (si sa ne) uram succes si fie ca timpul si ratingul sa ne judece! Whaaaahahahaah!

 

 

 

Anunțuri

3 Responses to Din ciclul „Ba noi am fost primii”…

 1. rasta spune:

  123dictionar.ro suna aiurea…dictionarurban.ro e scurt shi la obiect 😀

 2. mike spune:

  Vad ca baietii fura cu nesimtire ideile lansate de voi. Dar cuvintele puse de ei sunt jalnice, iar site-ul oricum are toate premisele sa ramana o clona infecta…

 3. pax spune:

  Mike, check out http://www.urbandictionary.com, bunicul celor 2 proiecte, care are de mult feature-urile respective. Cele 2 proiecte au fost lansate simultan, nu e cea mai diafana situatie, dar au fost ambele dezvoltate simultan si independent. Chiar nu avem dea face cu clone.
  Ambele proiecte si-au marturisit descendenta din UD.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: